Trimble demonstratie succes!


4 oktober 2011
Trimble demonstreert!

Trimble demonstratie

Op 27 september hebben Trimble en MCS Laser te Dronten een demonstratie van het 'Compactie systeem op walsen' gegeven. Bij dit systeem zijn real-time het aantal walsovergangen en de oppervlakte-temperatuur voor en achter de wals voor de walsmachnist zichtbaar. Dit systeem is vervolgens op een werkelijk project van KWS gedemonstreerd. Met een camera in de wals konden de aanwezigen op een groot scherm 'door de ogen van walsmachinist kijken'. Vanuit de USA en Duitsland was Trimble er om toelichting te geven.

Ook ASPARi gaf een presentatie over de status van het onderzoek op de Universiteit. Trimble heeft aangegeven dat ASPARi internationaal gezien vrij ver met dit soort onderzoek is. We zullen de kennis en ervaringen uit blijven wisselen met Trimble en feedback geven waar verbeteringen mogelijk zijn.

Belangrijkste conclusie van de dag: Er is een mooi platform opgezet waar kennis en ervaringen met het systeem uitgewisseld kunnen worden. Verder heeft Trimble feedback gekregen waar het systeem nog verbeterd kan worden en op welke punten het nu al voldoet.


Sitemap || © Copyright 2007-2015 - ASPARi